понедельник, 25 апреля 2016 г.

         
21.04.2016 о 14.30 на базі Херсонської спеціалізованої школи I-III ступенів №52 пройшов майстер-клас вчителя історії Глущенко Л.А. для вчителів загальноосвітніх навчальних закладів міста на тему: " Підвищення мотивації вивчення історії через використання інтерактивних презентацій на уроках у 5-9 класах".
       У ході майстер-класу учасники ознайомилися з методичними розробками вчителя та  отримали певні навички роботи з таким типом презентацій.
Дізнались  адреси певних сайтів та інтерактивних програм. Вчителі переконалися, що використання інтерактивних презентацій дозволяє  зручно й ефективно візуалізувати статичну й динамічну інформацію, самостійно готувати завдання, підбирати навчальний матеріал, що відповідає змісту конкретної теми з будь-якої базової дисципліни, і з історії зокрема. Застосування вчителем  інтерактивних презентацій – це універсальний інструментарій  для ефективного супроводу усіх видів пізнавальної діяльності учнів на уроках історії. Такий досвід став особливо цікавим для молодих вчителів, які тільки почали працювати і прагнуть пізнавати щось нове, неординарне, креативне.
Бажаємо успіхів в роботі та творчого натхнення.


Комментариев нет:

Отправить комментарий