понедельник, 25 апреля 2016 г.

Підготовка до ЗНО - пріоритетний напрям роботи вчителів хімії Херсонської гімназії №20.



21 квітня 2016 року в рамках роботи опорного закладу в Херсонській багатопрофільній гімназії №20 імені Бориса Лавреньова Херсонської міської ради відбулося засідання Школи професійного зростання для педагогів міста за темою «Підготовка до ЗНО з хімії».
Мета заходу – обмін досвідом учителів міста з питань ЗНО, що виникають під час підготовки учнів до розв’язання завдань з хімії, та відповідність завдань вимогам програми.

 Кожина Н.М. проаналізувала оновлену програму ЗНО з хімії, зміст, структуру та формат завдань, із якими зіткнулися одинадцятикласники  на пробному ЗНО у 2016 році.
В порівнянні з попереднім періодом, задачі цього року (а саме на надлишок і недостачу речовин, на суміші, на знаходження середньої молярної маси суміші газів, знаходження молекулярної формули речовини) відзначаються вищим рівнем складності, наближеним до олімпіадного.
Учасники засідання Школи професійного зростання мали  можливість розглянути саме такі задачі, отримали рекомендації щодо різних способів їх розв’язань.
Сподіваємося, що досвід учителів Херсонської гімназії № 20 стане корисним для всіх – педагогів та абітурієнтів, для яких хімія – обов’язкова сходинка для здобуття вищої освіти.


Комментариев нет:

Отправить комментарий