вторник, 17 ноября 2015 г.

        
 17 листопада 2015 року на базі Херсонської  спеціалізованої загальноосвітньої школи  І-ІІІ ст. № 30 з поглибленим вивченням предметів природничо - математичного циклу та англійської  мови Херсонської міської ради відбувся  науково – практичний семінар  для вчителів художньо – естетичного циклу з теми: «Розвиток інтелектуальнорозумових здібностей учнів засобами мистецтва з використанням сучасних методик на уроках ХЕЦ»  у  рамках відзначення  ювілею школи. На семінарі  були присутні 22 вчителі загальноосвітніх навчальних закладів міста.
      Під час семінару вчителі змогли ознайомитися з новими тенденціями сучасного викладання мистецьких дисциплін у школі. Вчитель музичного мистецтва та художньої культури, вчитель вищої категорії  СЗОШ № 30 Бурлака Ю.Ю. познайомила слухачів семінару з «Он -  лайн тестуванням як формою  контролю на уроках художньої культури» у позаурочний час за допомогою програми On line test PAD.  Юлія Юріївна розповіла про широкі можливості даної програми та показала роботу з сайтом.
      Вчитель образотворчого мистецтва, вчитель вищої категорії, вчитель – методист спеціалізованої загальноосвітньої школи  І-ІІІ ст. № 30 Синолуп О.В. провела майстер – клас з теми: «Лепбук:  Інтерактивна тематична папка.  Поп -  ап.». Вчителі мистецьких дисциплін   отримали практичні навички створення листівок – лепбуків та листівок з паперу у техніці поп – ап.

      Учасники  семінару отримали методичні рекомендації щодо розвитку інтелектуально – розумових здібностей учнів засобами мистецтва з використанням сучасних методик на уроках ХЕЦ  та практичні навички роботи з сайтами он – лайн та створенням листівок лепбуків.

Комментариев нет:

Отправить комментарий