пятница, 16 октября 2015 г.

Підвищення інформаційної компетентності шкільних бібліотекарів

Питання підвищення інформаційної компетентності шкільних бібліотекарів є одним із важливих елементів діяльності бібліотеки, яка займається обслуговуванням підростаючого покоління.  Тому з 15 жовтня 2015 року відповідно до координаційного плану фахового навчання шкільних бібліотекарів за участю провідних спеціалістів у  Херсонській обласній бібліотеки для дітей    ім. Дніпрової Чайки розпочато курси з освоєння інформаційно-комп’ютерних технологій, адаптованих до практичних потреб сучасної шкільної бібліотеки та з огляду на завдання трансформації її у шкільний бібліотечно-інформаційний центр.
Мета курсу підвищення  професійного рівня  володіння інформаційно- комп’ютерними технологіями шкільних бібліотекарів та навчити їх  створювати  Веб-сторінки шкільної бібліотеки.

У тренінговому курсі «ІКТ для шкільної бібліотеки» активно прийняли участь шкільні бібліотекарі Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленним вивченням іноземних мов №54, Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №31 та Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №17 Херсонської міської ради.

Комментариев нет:

Отправить комментарий