вторник, 1 декабря 2015 г.

Вітаємо переможця Всеукраїнського конкурсу "Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу"!


   25-26 листопада 2015 року в м. Києві відбувся ІІІ (фінальний) тур Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу».
Херсонщину представлявабсолютний переможець обласного туру учитель фізичної культури спеціаліст вищої категорії, вчитель-методист, вчитель Херсонської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №30 з поглибленим вивченням предметів природно-математичного циклу та англійської мови Херсонської міської ради.
    Високий методичний рівень, педагогічна майстерність допомогли Василію Федоровичу перемогти у конкурсі. Під часконкурсних уроків вчитель застосовував різноманітні методичні прийоми, індивідуальний, диференційований та особисто-орієнтований підхід до кожного учня, ефективно використовувавнестандартне спортивне обладнання, інформаційно-комунікаційні засоби, інноваційні методики, що сприяли кращий мотивації учнів до роботи на уроці та спонукали їх до активної роботи.
     Перемога на фінальному турі Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу» стала результатом кропіткої роботи вчителя, шкільного методичного об’єднання та адміністрації школи.
 Бажаємо нашому землякові, переможцю Всеукраїнського конкурсу Морозу Василю Федоровичу невичерпної енергії, творчого натхнення, бажання завжди перемагати.
Зичимо творчих зльотів, міцного здоров'я та нових педагогічних вершин!


Комментариев нет:

Отправить комментарий