среда, 30 сентября 2015 г.

До атестаційної експертизи – готові…

29 вересня 2015 року в Херсонській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №32 відбулося установче засідання комісії з питання проведення атестаційної експертизи організації освітньої діяльності навчального закладу. На засіданні були присутні начальник управління освіти Херсонської міської ради Ніконов Ю.М., члени атестаційної комісії, представники громадськості, колектив навчального закладу.
         Приємною несподіванкою для учасників заходу став приїзд мера міста Миколаєнка Володимира Васильовича. Володимир Васильович урочисто відкрив їдальню школи на 120 посадочних місць, де влітку було зроблено капітальний ремонт та придбане необхідне технологічне обладнання за кошти місцевого бюджету. Шкільна громада подякувала керівника міста, начальника управління освіти Ніконова Ю.М. за небайдужість до здоров'я учнів. Адже належні умови харчування – необхідна його складова.

         З публічною презентацією діяльності школи за 2012-2015 роки перед атестаційною комісією та колективом закладу виступив директор школи Педченко В.В.   

Комментариев нет:

Отправить комментарий