четверг, 30 апреля 2015 г.

Музика дитячих мрій

29 квітня 2015 року на базі Херсонського Таврійського ліцею мистецтв пройшла музична асамблея з теми «Музика дитячих мрій», у якій взяли участь 45 педагогів та 156 учнів ТЛМ. На музичну асамблею було запрошено 120 учнів шкіл Таврійського мікрорайону: ЗНЗ №4, НВК №56 та школи-інтернату ім. Т.Г. Шевченка.
Кожен рік весною кращі учні та колективи ХТЛМ звітують про свої творчі досягнення. Слухачам було запропоновано концертну програму з 23 музичних номерів, які вразили своїм професіональним досконалим виконанням, високим рівнем організації та проведення заходу. Дитячі колективи  та солісти виконували як українські, так і західноєвропейські твори відомих композиторів минулого та сучасності.
Бурхливими оплесками слухачі сприймали  виступи хорових колективів «Мажоринка» (керівник П.І.Роша), зразковий хоровий колектив «Cantabile» (керівник К.В.Жолобенко), зразковий оркестр народних інструментів (керівник О.В.Яценко), ансамбль фольклорної музики  «Кобза» (керівник О.В.Яценко), зразковий камерний оркестр «Allegro» (керівник Л.П.Кречікова), дует скрипалів, ансамбль бандуристів, солістів-вокалістів та педагогічний ансамбль (керівник О.П.Прилуцька).

Музична асамблея завершилася урочистим вітанням директора Херсонського Таврійського ліцею мистецтв О.Г.Альохіної учасників і  слухачів концерту та врученням учнівської грошової стипендії двом кращим ученицям ліцею за відмінне навчання.

Комментариев нет:

Отправить комментарий