четверг, 19 марта 2015 г.

Конкурс «Найкращий читач України – 2015»,

З 13 по 17 березня відбувся другий етап конкурсу «Найкращий читач України – 2015», який проходив в обласній дитячій бібліотеці. Між собою змагалися переможці першого (шкільного) етапу конкурсу. Конкурс проводиться з метою заохочення дітей до читання, виявлення читацьких уподобань, популяризації найкращої української та світової літератури. 56 допитливих та начитаних  учнів 6-х,7-х та 8-х класів з 28 шкіл міста звітували в затишній залі бібліотеки, щоб продемонструвати свою обізнанність та любов до читання.
Свято пройшло  в теплій, дружній атмосфері, де крім конкурсантів, у залі були присутні їхні друзі та бібліотекарі  шкіл, гості.  Діти презентували свою улюблену книгу.  Відбір найкращих читачів здійснювався за такими критеріями: власна думка про прочитане, аналіз, інтерпретація, артистизм у виступі, загальна ерудицiя та вмiнням захоплююче розповiдати, втілюючись в образи героїв. 
Членам журі прийшлося попрацювати, визначаючи переможця, адже вибір був важким: кожен учасник гідно виступив, а потрібно обрати лише одного - найкращого.
Переможцями визначені Дубіна Аліна, Попова Катерина (г.№3), Гах Дарина, Вербанова Дарина (г.№6), Вітковська Наталя, Кухаренко Олександр (ЗНЗ№50), Корж Олександр (ЗНЗ№14), Березинська Олександра (ЗНЗ№21), Нікітченко Радмила (ЗНЗ№30). Ці учні будуть представляти наше місто на ІІІ етапі конкурсу, що проходитиме 19 березня.

Бажаємо їм успіху, подальших перемог!

Комментариев нет:

Отправить комментарий